به گزارش میراثآریا و به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مصطفی فاطمی فیروزآبادی با حضور در جشنواره ملی طعم امید متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولین با همکاری و تعامل دو میز تخصصی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شامل میزهای گردشگری خوراک و گردشگری دسترسپذیر به معنای گردشگری افراد دارای معلولیت و سالمند با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی و ارتباط افراد معلول با حوزههای متنوع صنعت گردشگری و حمایت مجموعه رستورانهای رفتاری برگزار شد، این رویداد را آغازی برای ارتباط مستمر و دوسویه میان میزهای تخصصی گردشگری عنوان کرد.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم دفتر توسعه گردشگری داخلی از سال گذشته تا کنون تشکیل فدراسیون و میزهای تخصصی گردشگری و به تبع آن برگزاری رویدادهای متنوع بوده است، حضور فعالان میز توانمندسازی در جشنواره ملی طعم امید شامل مسابقه آشپزی را گامی در راستای آشنایی با غذاهای متنوع استانهای کشور و به دنبال آن رونق گردشگری داخلی عنوان کرد.
جشنواره ملی طعم امید که قرار است به صورت مستمر با برنامههای متنوع دیگر در سال جاری تداوم داشته باشد با ایجاد انگیزه و انرژیبخشی به افراد دارای معلولیت، ارتقای خودباوری آنها را به دنبال خواهد داشت.
طبق نظر داوران حاضر در مسابقه آشپزی معلولین سه نفر برتر این رویداد عبارت بودند از نفر اول اکرم عطار مقدم با پخت غذای کته شامی کباب رودباری، نفر دوم لیلا حاجیزاده با غذای قیمهنثار قزوین و نفر سوم هانیه کارپیشه با طبخ کلم پلو شیرازی و نفر ویژه این مسابقه سید فوآد آزادی با معلولیت سندرم دائون و پخت غذای زرشک پلو با مرغ، معرفی شدند.
در این رویداد 9 گروه از افراد دارای معلولیت در بخشهای آسیبهای نخاعی، سندرم دائون و معلولیتهای جسمی و حرکتی با آشپزی غذاهای متنوع با یکدیگر به رقابت پرداختند.
پخت غذاهایی از جمله زرشک پلو با مرغ، کلم پلو شیرازی، کته و شامی کبابی رودباری، قلیه ماهی، کیک مرغ و غیره که زمان تهیه آنها بین 45 الی یک ساعت است توسط شرکتکنندگان در این رویداد تهیه شدند.
برترینهای این رقابت امکان حضور در رویداد بینالمللی حوزه گردشگری را خواهد یافت.
انتهای پیام/
انتهای پیام/